lördag 12 februari 2011

Berättelse!

Det var en gång en liten pandaflicka som bodde med sin mamma och pappa i ett stort slott. På kvällen sa hennes föräldrar godnatt till henne och bad henne att krypa till sängs. Hon gjorde som de sa, men drömde en mardröm. Hon drömde att henes föräldrar var borta! På morgonen gick hon upp och tog på sig lite kläder.
Hon var rädd efter sin dröm och grät. Hon sprang till sina föräldrars sovrum för att säga godmorgon. Men ingen var där! Hon gick till den stora matsalen som alltid brukade vara så livlig, men nu var så tom. Inga tjänare, eller kockar sprang omkring. Hennes föräldrar var borta! Hon letade igenom hela slottet. när hon kom till det läskiga rummet hörde hon ett knakande. Hon såg sig om. Runt henne fanns ögon som stirrade på henne!
Hon skrek till och sprang ut från sitt före detta trygga hem. Hon sprang och sprang, ända tills hon kom till staden. hon var så hungrig och hade ingenting att äta. Hon hade bara med sig fem ynka kronor.


Vad kommer hända? Kommer fem kronor räcka till mat? OCH VAR ÄR HENNES FÖRÄLDRAR?

Fortsättning följer...

1 kommentar:

  1. -Hon gick in till San FranPanfu in till Bruno för att äta, hon satt sej vid ett tomt bord. Och vänta på en servitör, tillslut kom Bruno och sa tjugokornor tack: jag sa bara "har bara fem" okeeyy sa Bruno, och sa "Okeyy då bara för att du är här så jajja får jag dina fem kronor?
    Ja,här. feretsen om du skulle vart i Pandaboda och Pandastaden så skulle du inte fått nån mat! skrek han.. Det vart gott med mat.Nu får hon traska vidare och leta efter sina föräldrar, hon fyller snart år, men hur ska hon klara sin födelsedag själv? Hon börja gråta jättemycket, familjen vart allt för hon!
    Tjejen som heter Angela, fortsatte och fortsatte sin långa resa på jakten av hons familj!
    Hon gick till slottet/hemmet igen och leta, men hon såg ingen :( :( Hon såg en vakt som varit vaken hela natten som kanske kunde visa vart dom gick! Han berätta och berätta i slutet så kom hon ihåg Gammla skogen, där hons mamma och pappa gick med Angela när hon var liten! Fast kan du följa med sa Angela tveksamt?! Ja visst ska bara låsa.. så nu går vi,Nu vart dom framme.... (Fortföljning följer...)
    Hoppas du gillar den!

    SvaraRadera