lördag 8 januari 2011

Slottsterassen!

Jag tycker att den nya terassen vid slotten har blivit helt magisk! Kamarias torn är helt fantastiskt, helt underbart! Här är ett vackert kort på alltsammans:


Jag har gjort en berättelse och Anna10 har varit en riktigt bra hjälp! Hon är stjärnan i berättelsen! :D En riktigt vän som jag rekomenderar. *skrattar högt*  Jag hinner inte skriva så mycket påd en nu men ajg kan börja.


      En Kall Färd

BlackWhite100 och Anna10 satt i den gamla hamnen en kall vinterdag. De tyckte att det var så vackert med isen som täckte havet, i alla fall vattnet som var nära hamnen. :) Horisonten med den glänsande solen bländade de. Just som de bara satt där och njöt av sitt pandaliv hördes något. Två pador hade börjat kasta snöbollar på varandra och det var ett riktigt snöbollskrig. En panda fick en snöboll i ögot och skrek till. BlackWhite100 blev så rädd att hon hoppade till- och ramlade av bryggan!!!
Som tur var, landade BlackWhite100 på ett isflak. Anna10 hoppade efter för att hjälpa BlackWhite100 upp igen. Anna10 var en stark panda! Men isflaket började glida. Det gled iväg ut i havet! Och där stod både Anna10 och BlackWhite100 i sina små linnen och frös så att de hackade tänder och skakade av köld.
- Vad ska vi göra? sa BlackWhite100 och började gråta lite. Tänk om vi aldrig kommer tillbaka till land igen!! Och tänk om vi aldrig får träffa våran familj igen och tänk om vi...
Då avbröt Ann10 Blackwhite100 och sa:
- Sluta nu! Vi ska klara det här!




Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar